keskiviikko 1. marraskuuta 2017

Suunnitelmissa tauluseinä

Tällä hetkellä suunnitelmissani on tauluseinä makuuhuoneemme päätyseinään. Koska makuuhuoneemme on suhteellisen pieni, eikä sinne mahdu juurikaan muuta kuin sänkymme ja yöpöytämme ja tällä hetkellä siellä väliaikaisesti majaileva pinnasänky, niin päätyseinää eli sängyn vastapäistä seinää vasten ei voi laittaa mitään suurta. Tästä syystä olen alkanut suunnittelemaan sinne tauluseinää tuomaan tunnelmaa, nyt niin paljaana olevalle seinällemme.

Hain inspiraatiota tauluseinälle Pinterestistä ja olen siis tällä hetkellä päätymässä kahteen tauluhyllyriviin, jonka päälle asettelisin tauluja. Kuvien avulla yritän myös hahmottaa minkä väriset kehykset sopisivat yhteen toistensa kanssa, sekä sen että kuinka tiheä sommitelma miellyttää eniten itseäni. Mietin myös, että mitä muita koriste-esineitä hyllyille voisi mahdollisesti lisätä taulujen yhteyteen. Hyllyt olen ajatellut hankkia valkoisena ja kehykset tauluille luultavamminkin mustana ja valkoisena. Minua myös hiukan kutkuttaa lisätä vähän kultaa johonkin kohtaan asetelmaa. Minulla on jo muutama taulu valmiina hyllyä varten, mutta muut kehykset saavat vielä odotella kuviaan. Valmiina on hääkuvaajamme ottama kuva minusta ja miehestäni hääpäivänämme, sekä New York -juliste muistuttamaan häämatkastamme. Haluaisin ottaa jollain ammattilaisella myös muutaman kuvan lapsestamme ja koko perheestämme ja laittaa niitä kehyksiin mustavalkoisina kuvina.


Tein hiukan sommitelmaa seinälle maalarinteippiä, mittanauhaa ja vatupassia apuna käyttäen. Teippien päälle liitin vielä paperista leikkaamani paperinpalat havainnollistamaan suunniteltujen taulujen kokoa.


Tällaisessa vaiheessa ollaan tällä hetkellä tauluseinän kanssa ja katsotaan milloin se saadaan lopulta toteutettua. Vielä on hiukan käynnissä keskustelut mieheni kanssa siitä, mitkä kuvat pääsevät seinälle ja mihin kohtaan. Palailen asiaan, kun tauluseinä on saatu toteutettua.

Follow my blog with Bloglovin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti