perjantai 3. marraskuuta 2017

Lahjaideat isänpäiväksi

Isänpäivä lähestyy ja meidän perheessä kyseinen juhla on tänä vuonna entistä suuremmassa roolissa, sillä mieheni viettää ensimmäistä isänpäiväänsä. Aikaisemmin olemme viettäneet isänpäivää ensin mieheni isää juhlistaen ja siitä siirtyneet minun vanhemmilleni omaa isääni juhlistamaan. Tänä vuonna haluaisin kuitenkin rauhoittaa vähän isänpäivärallia ja keskittyä juhlistamaan mieheni ensimmäistä isänpäivää. En tiedä miten tämä vielä onnistuu, sillä meillä on vielä yhdet ristiäisetkin kyseiselle päivälle buukattuna, mutta eiköhän tästäkin isänpäivästä selvitä.

Koska on tosiaan mieheni ensimmäinen isänpäivä, olen lähtenyt kartoittamaan lahjaa hänelle hyvissä ajoin. Kirja on aina hyvä vaihtoehto lahjaksi ja niitä voi ostaa vaikka joka isänpäivä uuden. Omaan mieheeni kolahtaa tällä hetkellä 1. tämän tyyliset kirjat. Itse en ole vielä tavannut miestä.. tai naista, jolla ei olisi niskat tai hartiat olleet joskus jumissa, joten uskoisin tällaisen 2. hierontalahjakortin sopivan aika universaalisti kaikille isille lahjaksi. Toinen lahja, jonka koen soveltuvan isälle kuin isälle on tällainen 3. isä-aiheinen muki. Jokaisen isänpäivän alla moni kauppa ottaa valikoimiinsa isä-aiheisia mukeja, joten jos et ole sellaista vielä hankkinut niin siinä olisi yksi hyvä budjettiversio isän huomioimiseen. 

Nykypäivänä ei enää tarvitse raahata mukanaan valtavaa lompakkoa kolikoineen ja seteleineen, vaan usein riittää kun on pankkikortti ja henkilöllisyystodistus mukana. Tähän tarkoitukseen tyylistään tarkalle isälle sopisi 4. J.Lindebergin korttikotelo. Tähän samaan hengenvetoon voisi listata  5. Balmuirin kylpytakin, joka on jo hieman arvokkaampi lahja, mutta sopii isälle joka tykkää hieman ylellisemmistä tuotteista. Tietysti mikä tahansa muukin kylpytakki ilahduttaa isää, varsinkin jos sellaista ei vielä omista entuudestaan. 

6. Tyyny on myös sellainen tuote johon itse ainakin haluan panostaa, sillä hyvät yöunet ovat kultaakin kalliimmat. Uskon myös että moni meistä vaihtaa tyynyjään uuteen aivan liian harvoin ja siitä syystä isänpäivä on hyvä syy panostaa puhtaaseen tyynyyn. Tiesitkö muuten, että tyynyt pitäisi vaihtaa uuteen jopa puolen vuoden välein tai viimeistään kolmen vuoden välein, jos niitä muistaa huoltaa, kertoo Huffington Postin haastattelema asiantuntija

Meidän perheessä tykätään saunoa paljon ja siitä syystä tyylikäs 7. saunakiulu ja vaikka kauhakin on oiva lahja saunoja-isälle, jolla edellinen kiulu kaipaa jo päivitystä. Viimeisenä vinkkinä on niinkin perinteinen lahja, kuin 8. kauluspaita. Riippuen tietenkin taas isästä, mutta ainakin meillä isät käyttävät usein kauluspaitoja esim. töissä tai illanistujaisissa. Tästä syystä oman isän tai miehen tyylinen kauluspaita on myös hyvä ja käytännöllinen lahja isänpäivänä.


Toivottavasti vinkeistä oli apua jollekin muullekin, joka miettii tätä jokavuotista kysymystä, mitä ostaa isälle isänpäivänä.

Follow my blog with Bloglovin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti