perjantai 24. marraskuuta 2017

Ristiäislahja tytölle

Tein aikaisemmin postauksen ristiäislahjoista poikavauvalle, koska olimme suuntaamassa poikavauvan ristiäisiin ja lahjaideat pyörivät mielessäni. Vaikka meillä ei nyt lähiaikoina olekaan tulossa tyttövauvan ristiäisiä, niin poikavauvan lahjaideoita etsiessä törmäsin myös muutamaan ihanaa ideaan tyttövauvalle, joten päätin tehdä myös vaaleanpunaisen version ristiäislahjapostauksesta. Ristiäislahjat tyttövauvalle on minulle ennestään tuttu aihe ainoastaan oman tyttäreni ristiäisistä, mutta silloin tyttäreni saikin ihania lahjoja vierailta ja tähänkin kollaasiin pääsi muutama niistä mukaan. Mitään kummilusikoita en tähän postaukseen ottanut mukaan siitä syystä, että ne ovat ainakin itselleni sellaiset itsestään selvät lahjat, jotka oikeastaan vain kummi voi ostaa kummilapselleen.


1. Satukirjat sopivat lapselle kuin lapselle ja ne kuuluvat mielestäni tärkeänä osana lapsuuteen.
2. Pehmolelut ovat myös lahja joka varmasti ilahduttaa ketä lasta tahansa.
3. Tyylikkäät ensikengät tyttömäisessä värissä, ovat ihana muisto lapselle.
4. Lasten huoneen tyyliin sopiva mitta miellyttäisi vanhempien silmää sisustuksessa ja toimisi mukavana tapana mitata lapsen pituutta aina tietyin väliajoin.
5. Niin kuin Ristiäislahja pojalle -postauksessa totesin, niin tämä kashmir -viltti on ollut ihan paras viltti minkä tyttärelleni olen voinut hankkia ja siitä syystä se pääsi molempiin postauksiin mukaan.
6. Muumit ovat monen lapsen ja vähän vanhemmankin suosikkeja ja siitä syystä muumi-aterimet olisivat kiva lahja pienelle ruokailijalle.
7. Jostain syystä pidän tähti-kuvioista lasten huoneessa ja siksi tämä Gantin lastentyyny sopisi mielestäni pienen tytön tai vähän suuremmankin tytön huoneeseen.
8. Muumi-aterimien lisäksi myös muumimukit ovat lasten ja aikuisten ikisuosikkeja.
9. Viimeisimpänä lahjaideana on helminauha, joka kuuluu todella klassisiin koruihin ja uskon sellaiselle löytyvän käyttöä lapsen hiukan kasvaessa. Myös muunlaiset kaulaketjut ovat mielestäni hyviä lahjoja pienelle tytölle.

Siirry Ristiäsilahja pojalle -postaukseen

Follow my blog with Bloglovin

1 kommentti:

  1. Mietin juuri mitä pyytäisi omalle pikkuiselle kun kaikki nyt ennen ristiäisiä kysysvät. Äiti jo kertoikin ostavansa unispussin, mutta itsekin tuumin että sisutusjutut lasten huoneeseen olisivat hyvä lastentarvikeliikelahjakortin lisäksi. Hankala pyytää asioita, mutta toisaalta paremmin varmaan niin kuin että vieraat tuovat jotain aivan turhaa.

    VastaaPoista