lauantai 11. marraskuuta 2017

Ristiäislahja pojalle

Meillä on edessä tyttäreni pikkuserkun ristiäisjuhlat isänpäivänä ja siihen liittyen lähdin miettimään ristiäislahjoja. Tulevien ristiäisten juhlakalu on poika, joten lähdin pääasiassa etsimään kivaa lahjaa poikavauvalle, mutta koska etsiessäni törmäsin myös ihaniin tyttövauvalle sopiviin lahjoihin niin teen niistä vielä erikseen postauksen myöhemmin. 

Olen jaotellut postaukset nyt karkeasti siniseen ja punaiseen teemaan kohdistaen siniset lahjat pojalle ja punaiset tytölle, mutta loppujen lopuksi suurinta osaa lahjaideoista voi käyttää vauvalla kuin vauvalla. Poikavauvoja tosin harvemmin puetaan vaaleanpunaiseen, mutta ainakin itse siis pidän tummansinisestä väristä ja puen siihen myös tytärtäni. Tuo valkoinen potkuauto houkuttaa myös itseäni ja uskoisin siis myös tyttäreni tykkäävän siitä.


1. Pehmolelut ovat varma hitti lasten keskuudessa, sillä kuka ei tykkäisi pehmoisista kavereista.
2. Tyylikkäät ensikengät eivät ole välttämättä maailman käytännöllisimmät, mutta ne on ihana muisto vauva-ajasta ja tyylikkäät vaikka lasten huoneessa sisustuselementtinä.
3. Lapsi on hyvä opettaa pienestä pitäen säästämään rahaa pahanpäivän varalle, joten tällainen tyylikäs kuplavolkkari sopii siihen mainiosti, sekä ilahduttaa silmää vaikka kirjahyllyllä.
4. Tällainen mitta on kiva lastenhuoneessa, sillä voi mitata lapsen pituuden ja laittaa vaikka vuosittaiset pituudet ylös, jolloin näkee konkreettisesti miten lapsi on kasvanut. Sisustukseen sopiva mitta on tietysti parhain.
5. Tämä kaunis polkuauto miellyttää omaa ja monen muunkin äidin silmää, sillä se vilahtaa usein Instagramin sisustuskuvissa. Uskon myös, että ihastus ei ole pelkästään visuaalisen silmän omaavilla äideillä vaan myös lapset, niin pojat kuin tytötkin tykkäisivät tästä.
6. Klassiset sadut eivät mene pois koskaan muodista ja tällaiset kokoelma satukirjat ovat käteviä, jotta ei tarvitse ostaa jokaista kirjaa erikseen.
7. Lasten tyynyt ovat ihania ja miellyttävät silmää pitkään lastenhuoneen sisustuksessa. Nämä Gantin söpöt tähtityynyt ovat myös laadukkaita ja kestäviä.
8. Muumimukit ovat aina hyvä ja laadukas investointi ja ne miellyttävät usein lapsia niin kuin aikuisiakin.
9. Tämä viltti on PARAS vauvan viltti minkä tiedän. Ostin sen omalle lapselleni jo ennen hänen syntymäänsä ja sitä on käytetty valtavasti. Se on päältä kashmiria ja sisältä villaa, eli se on todella lämmin ja paksu viltti.


Follow my blog with Bloglovin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti