lauantai 2. syyskuuta 2017

Viikon parhaat palat

Viikon kohokohtana oli viikonloppumatka mökille Pohjanmaalle viettämään perinteisiä huvilakauden päättäjäisiä. Niille joille tuo termi ei ole niin tuttu, niin Pohjanmaan rannikolla Vaasan seudulla on tapana siis juhlia sanan mukaisesti huvilakauden päättäjäisiä polttamalla kokkoa ja ampumalla ilotulituksia. Sää ei tälläkään kertaa suosinut meitä, mutta muuten oli mukavaa mökkeillä nauttien hyvästä seurasta ja ruoasta. 



Tämän viikon materialistisena innostuksenani oli lapselleni tilaama matkasänky Deryan Baby Lux. Sänky muistuttaa kyllä enemmän telttaa, kuin sänkyä, mutta mökkireissulla sekin tuli jo testattua ja kyllä siinäkin vauvalle uni tuli. Illalla oli kuitenkin pieniä vaikeuksia saada vauva nukkumaan, sillä sängyssä pääsi kääntymään vatsalleen ja se on meillä tällä hetkellä suurinta hupia ja näin ollen nukkuminen ei aluksi niin kiinnostanut. Koska sänky on telttamainen, se suojaa hyttysiltä ja tarvittaessa myös auringolta, sillä siinä sanotaan olevan myös uv-suoja. Sängyn paras ominaisuus on se, että sen saa pakattua alla näkyvään pieneen pussiin ja se painaa vain 2,2 kg, eikä se vie älyttömästi tilaa matkalaukkuun pakattunakaan.



Koska näin äitinäkin tarvitsee välillä omaa aikaa, niin pienet arkiset hemmotteluhetket sopivat tähän parhaiten. Tällä viikolla yhtenä iltana vauvan mentyä nukkumaan oli ihanaa ottaa käteen uusin Vogue-lehti ja mussuttaa vähän suomalaisia mansikoita samalla kuin perehtyi muodin uusimpiin tuuliin.


Tämän viikon "treffi-iltana" kävimme leffassa mieheni kanssa katsomassa Napapiirin sankarit 3 -leffan ja samalla pääsimme ensimmäistä kertaa katsomaan millainen oli Ison-Omenan uudistunut leffateatteri. Leffa oli positiivinen yllätys, sillä odotukset kolmos osaa kohtaan eivät olleet kovin korkealla, mutta koin kuitenkin elokuvan ihan viihdyttävänä. Pidin myös Ison-Omenan uusista Finnkinon tiloista, jotka olivat siistit ja modernit, eikä ollut samanlaista ihmispaljoutta kuin yleensä Kampin Finnkinossa. Menen siis ehdottomasti uudelleenkin leffaan Espoon puolella.


Follow my blog with Bloglovin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti