maanantai 28. elokuuta 2017

Äitiyslomalaisen vaatekaapilla

Äitiyslomalla olen huomannut, että vaatevarasto kaipaa päivitystä tai ainakin tulee käytettyä erilaisia vaatteita kuin normaalisti töissä käydessäni. Päivisin tulee vietettyä paljon aikaa kotivaatteissa ja siksi niihin haluaakin panostaa nyt vähän enemmän. Alle olen kerännyt kollaasin siitä, millaisia vaatteita käytän pääsääntöisesti kotona, kävelylenkillä ja ruokakauppareissuilla. Kun lähden sitten kunnolla ihmisten ilmoille, päälleni valikoituu yleensä vähän siistimpää vaatetta tai vähintäänkin legginsit vaihtuu farkkuihin. Ja voi sitä riemua kun pääsee viettämään hetkeksi omaa aikaa ilman vauvaa, eikä tarvitse miettiä mikä vaate soveltuu imettämiseen tai missä vaatteessa ei puklu näy heti. Mutta nyt siis takaisin niiden vaatteiden pariin, joita tulee käytettyä suurimman osan ajasta äitiyslomalla.


Mustat legginsit, niitä tuli ennen käytettyä vain jumpassa ja lenkillä, mutta nyt äitiyslomalla olen kokenut että ne ovat vähän siistimpi housuvaihtoehto verkkareille. Verkkareitakin siis tulee edelleen käytettyä silloin tällöin, mutta ne jalassa en lähde kotiovea pidemmälle. Omat lemppari legginsit tai oikeammin jooga-housut ovat Lululemon-merkkiset ja ne ovat mukavimmat housut ikinä. Imetystopit eivät varmaan kaipaa sen enempää esittelyä, ne ovat pakollinen vaatekappale imettävälle ja niissä suosin mustaa ja valkoista väriä. Vaikka imettäminen umpinaisen paidan kanssa ei kuulosta helpolta niin itse olen silti kokenut perus verkkaripaidan helppona vaatteena, kun muistaa laittaa alle imetystopin. Mielestäni siistit verkkaripaidat näyttävät edustavilta vaikka ovat kuitenkin mukavia myös kotivaatteina. Kalliimpia verkkaripaitoja olen yrittänyt bongata alennusmyynneistä, sillä kotivaatteista ei haluaisi maksaa maltaita. Mustien legginsien ja imetystopin seuraksi on helppo yhdistää farkkupaita, muhkea villaneule tai nahkatakki, kun kipaisee ruokakauppaan tai jollain muulla lyhyellä asialla.

Mustat lenkkarit ovat suosikkini vapaa-ajalla, olin äitiyslomalla tai en. Ne sopii asuun kuin asuun ja ovat mukavat jalassa. Kun haluan asuun vähän glamouria on helppo lisätä aurinkolasit nenälle, jolloin asu muuttuu heti vähän hohdokkaammaksi, tosin valitettavasti sateella tai muuten vaan pilvisellä säällä tämä ei oikein onnistu. Itse pidän vapaa-ajalla erityisesti Raybanien Wayfarer- ja Illestevan Leonard -aurinkolaseista. Olkalaukut on myös mielestäni yksi asuste mikä sopii pienen lapsen äidille kuin nenä päähän. Aikaisemmin olen aina kanniskellut mukanani isoja laukkuja, mutta nyt vauvan kanssa ne eivät ole tuntuneet enää käteviltä. Suurimman osan ajasta mukanani keikkuu kuitenkin vauvan hoitolaukku, niin en tarvitse mukaani toista isoa laukkua. Olkalaukku jättää molemmat käteni vapaaksi, mikä on suuri plussa vauvan kanssa. Tällä hetkellä Gucci-merkki on ollut kaikin puolin nosteessa muotikansan keskuudessa ja itsekin olen ihastunut mm. heidän olkalaukkuihin.

Nämä vaatteet ovat sopineet hyvin kesäisemmillä säillä puettavaksi, mutta nyt päivien viiletessä olen huomannut kaivavani esiin läpimän huivin tuomaan lisää lämpöä. Ihan vielä en kuitenkaan suostu vaihtamaan vaatteita talvisempiin, joten näillä vaatteilla mennään vielä.

Vila farkkupaita, Balmain verkkaripaita, Illesteva airinkolasit, Lindex imetystoppi, Samsoe & Samsoe villatakki, Kenzo verkkaripaita, Gucci olkalaukku, Lululemon legginsit, Nike lenkkarit, Rayban aurinkolasit, Gant verkkaripaita, Celine aurinkolasit, Gucci olkalaukku, Mango nahkatakki 

Follow my blog with Bloglovin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti