torstai 24. elokuuta 2017

Viikon parhaat palat

Ajattelin koota Viikon parhaat palat -otsikon alle kuulumisiani menneeltä viikolta. Viikon parhaisiin paloihin yritän siis sisällyttää mieleenpainuvimmat hetket tai muuten vaan asioita, jotka saivat minut innostumaan.

Ensimmäisenä viikon kohokohtana oli muskarin aloittaminen 3,5 kk ikäisen pikku tyttöni kanssa. Muskariin ilmoittauduimme siitä syystä, että lapseni kuulisi musiikkia ja laulua, sillä itse en ole hirveän musikaalinen. Itseäni jännitti ehkä eniten se, että joutuvatko äiditkin laulamaan mukana, mutta onneksi muskarin täti hoiti laulupuolen. Ensimmäinen muskari kerta ei ollut ehkä ihan paras mahdollinen, sillä meidän lisäksi muskariin oli tullut vain yksi äiti ja lapsi meidän lisäksemme, sillä muut olivat saaneet ilmoituksen opettajan sairastumisesta... onneksi tuuraaja piti meille läsnäolijoille privaatin muskarin, joten ei siis turhaan oltu raahauduttu paikalle.


Itselle yksi viikon ehdottomista huippu hetkistä oli se, kun vihdoin pääsin ensimmäistä kertaa ohjattuun jumppaan, tai tarkemmin sanottuna pilatekseen. Oli ihanaa ottaa itselle tunti omaa aikaa ja huoltaa välillä omaa kroppaa, joka on kokenut aika kovia. Toivon mukaan vartalo palautuu vihdoin urheilun myötä normaaliin tilaansa. Pilatesta en olekaan harrastanut aikaisemmin ja olin positiivisesti yllättynyt sen tehosta, vaikka kyseessä ei olekaan hikijumppa. Koin myös, että se on sopiva liikuntamuoto näin raskauden jälkeen urheiluun totuttelemisessa.


Perjantai-iltana lähdimme mieheni kanssa Raguun juhlimaan hääpäiväämme. Valitsimme listalta yllätysmenun, joka oli ehdottomasti positiivinen yllätys, koostuen kauden raaka-aineista tehdyistä annoksista. Ilta muutenkin oli mukavan tunnelmallinen, vaikka jossain takaraivossa kaiversikin tieto päivällä Turussa tapahtuneesta järkyttävästä terrori-iskusta.


Viimeisenä, ei niinkään kohokohtana vaan enemmänkin materiaalisena ihastuksena täytyy mainita Zarasta ostamani roikkuvat korvakorut. Statement-korvakorut on yksi muotivillityksistä, joka iskee tällä hetkellä itseeni. Valitettavasti isoja korvakoruja pääsee käyttämään liian harvoin, sillä vapaa-ajalla en osaa niitä käyttää, eivätkä ne olisi maailman käytännöllisimmätkään kun sylissä matkustaa kaveri, joka on innokas tarttumaan kaikkeen roikkuvaan. 


Sellaisia kuulumisia tällä kertaa, palailen taas uusien kuulumisien merkeissä ensi viikolla.


Follow my blog with Bloglovin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti