tiistai 15. elokuuta 2017

Tervetuloa!


Tämän blogin takana olen minä Noora. Asustelen perheeni kanssa Espoossa ja vietän tällä hetkellä äitiyslomaa hoitamalla pientä prinsessaani. Jotta elämäni ei pyörisi täysin vauva-arjen ympärillä, päätin perustaa blogin, jossa voin jakaa pieniä positiivisia palasia omasta elämästäni. Blogin aiheet pyörivät arkeni ympärillä tapahtuvissa aiheissa, joten tätä kautta myös äitiyteen liittyvät asiat ovat osa blogia, mutta tarkoitus on myös jakaa mielenkiinnon kohteitani vauva-arjen ulkopuolelta. Niin kuin monia muitakin, niin myös minua kiinnostaa muoti, kodin sisustaminen, terveys sekä monet muut kauniit ja positiiviset asiat, jotka saavat minut inspiroitumaan. Blogini tulee siis käsittelemään seuraavia aiheita, joita voin seuraavaksi hiukan avata teille.

Muoti


En koe itseäni miksikään fashionistaksi, vaikka seuraankin muotia aika tarkasti. Omaa tyyliäni luonnehtisin klassiseksi ja pääsääntöisesti ajattomaksi, jota pyrin maustamaan pienillä yksityiskohdilla. En siis hamstraa kaikkia uusimpia muotivillityksiä itselleni, vaan valitsen muodista ne omaa silmääni miellyttävät palaset, joilla maustan omaan tyyliäni. Inspiraationi pukeutumista kohtaan vaihtelee ajankohdasta riippuen. Keväisin ja kesäisin innostun usein enemmän panostamaan ulkonäkööni, kun taas syksyllä ja talvella on kausia, jolloin nappaan kaapista ne perus varmat mustat housut ja neuleen, enkä jaksa asuani sen enempää miettiä. Muoti on siis mukana blogissani enemmän tai vähemmän inspiraatiosta riippuen.


Sisustus 


Koska kaikki visuaalisesti kaunis miellyttää silmääni, niin myös kodin sisustaminen oman maun mukaisesti on lähellä sydäntäni. Muutimme joulukuussa 2016 ensimmäiseen omaan kotiimme ja sen myötä myös innostukseni kodin sisustamiseen sai uutta puhtia. Oma tyylini sisustuksessa noudattaa samaa linjaa kuin pukeutumiseni ja on näin ollen klassinen, johon lisään mielelläni moderneja elementtejä. Värimaailmaltaan sisustukseni on hyvin neutraali, valkoisen, harmaan ja beigen yhdistelmä.


Urheilu & terveys


Liikunta ja terveelliset elämäntavat ovat lähellä sydäntäni ja pyrin toteuttamaan niitä aina parhaani mukaan ja tilanteesta riippuen. Koska olen vasta synnyttänyt esikoiseni on liikuntatottumukseni joutuneet koetukselle ja tällä hetkellä kävelylenkit näyttelevät suurinta roolia omassa liikunnassani. Selviydyttyäni näistä ensimmäisistä synnytyksen jälkeisistä kuukausista, on minun tarkoitukseni hiljalleen palailla normaaliin urheilurytmiini, kuitenkin vauvan ehdoilla. Tarkoituksenani olisi päästä taas salille ja ryhmäliikuntojen pariin sekä juoksupolulle. Uutena urheilumuotona olen päättänyt kokeilla jumppaa, jonne saa tuoda myös vauvan mukaan. Oma motivaationi urheilua kohtaan vaihtelee myös kausittain, mutta yritän motivoida itseäni heikompina hetkinä kauniilla urheiluvaatteilla ja lukemalla hyvinvointiin liittyviä kirjoja ja blogeja ja näitä inspiraation lähteitä haluaisin jakaa myös teille.




Sen pidemmittä puheitta, tervetuloa lukemaan blogiani ja jakamaan mielipiteitä kanssani!


Follow my blog with Bloglovin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti