torstai 7. syyskuuta 2017

Mielessä tällä hetkellä


kuvat: pinterest

Tunnelmalliset illat kynttilän valossa. Syksyssä on parasta pimenevät illat kun voi käpertyä sohvalle ja laittaa kynttilät palamaan ja rentoutua. 

"Kon Maritus" eli kaappien siivous ja ylimääräisestä roinasta eroon pääseminen. Tämä siivous projekti on kypsynyt mielessäni jo varmaan viimeiset puoli vuotta, siitä lähtien kun luin ensimmäisen Kon Mari-kirjani. Tekosyynä siivouksen siirtämiseen on ollut se, että raskaana ollessa en voi testata vaatteitani ja tietää mikä sopii minulle ja mikä ei, ja näin ollen on ollut vaikea lähteä karsimaan. Nyt kuitenkin sitä tekosyytä ei enää ole ja olisi aika tarttua toimeen ja päästä vielä lopuksi kirpparille myymäänkin ylimääräiseksi jääneet tavarat.

Muhkeat lämpimät villaneuleet. Koska olen oikea vilukissa, niin kaikki villa ja kashmir -neuleet ovat parhaita kavereitani viileällä ja kylmällä säällä.

Kotona rauhoittuminen teetä nauttien. Tämän teen nauttimisen voisi ympätä ylempänä listattuun tunnelmalliseen iltaan kynttilänvalossa, mutta koska itse en juo kahvia tulee teetä litkittyä pitkin päivää aamusta iltaan.

Olohuoneen sisustaminen ja vähän muidenkin huoneiden. Aina syksyn tulle iskee sisustusinto, eikä tämäkään vuosi ole poikkeus. Tällä hetkellä suurimman sisustusinnon kohteena on olohuoneemme, jonne on hankittu jo valaisin ja tv-taso, sekä muutama rahi tuomaan uutta ilmettä, eikä projekti ole vielä edes valmis:).

Pakkaaminen matkaa varten. Olemme lähdössä perheen kanssa lomalle Etelä-Ranskaan ja erityisen matkasta tekee se, että tällä kertaa otamme pikkutyttömme mukaan. Koska kesäsäät jäi Suomessa aika vähäisiksi niin lähden toiveikkaana matkaan, josko nyt saisi nautittua viikon verran kesäsäistä. Uusia haasteita pakkaukseen tuo siis perheemme uusin jäsen, jonka tavarat tulevat todennäköisesti viemään suurimman tilan matkatavaroista. Onneksi olemme harjoitelleet jo hiukan pakkaamista ja matkustamista aikaisemmin kesällä, jolloin kävimme muutaman päivän vierailulla Oslossa.

Follow my blog with Bloglovin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti