tiistai 5. syyskuuta 2017

Urheiluvaatteet syksyn treeneihin

Kesän jälkeen on taas hyvä palata ruotuun ja ottaa itseään niskasta kiinni urheilujen suhteen. Tämä on jokavuotinen skarppaamisen paikka, mutta tänä vuonna kohdallani tarvitaan vielä astetta voimakkaampaa skarppausta, sillä raskauden ja synnytyksen takia urheilusta on tullut pidettyä normaalia pidempi tauko. Urheilut olen aloittanut jumppaamalla syviä lantionpohjan lihaksia sekä kävelylenkkien merkeissä. Nyt kuitenkin olisi tarkoitus jatkaa jäsenyyttä urheilukeskuksessa ja aloittaa spinning sekä pilates ja myöhemmin palata normaalin treenaamiseni pariin.

Mikä olisi parempi motivaattori liikunnalle kuin uudet urheiluvaatteet. Keräsin alle tuotteita, jotka miellyttävät omaa silmääni ja jotka voisin kaikki kotiuttaa vaatekaappiini. Itse pistin jo tilausta menemään muutamien uusien urheiluvaatteiden osalta, mitkä löytyvätkin alla olevasta kollaasista. Uusien urheiluvaatteiden ja pitkän urheilutauon siivittämänä motivaationi urheilua kohtaan on huipussaan. Nyt ei sitten muuta kuin treenaamaan.



1. Sweatshirt, 2.  Sporttiliivit, 3. Juomapullo, 4. Treenitoppi, 5. Sweatshirt, 6. Jumppatrikoot, 7. Sykemittari, 8. Treenitoppi, 9. Treenikassi, 10. Lenkkarit, 11. Käsivarsikotelo, 12. Sporttiliivit, 13. Foam roll, 14. Hiuspannat

Follow my blog with Bloglovin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti