perjantai 23. helmikuuta 2018

Uimapuku vauvalle

Koska tein postauksen omista uimapukuhankinnoistani, niin täytyyhän sitä myös tehdä vastaava tyttären uimapuvuista. Meillä on ollut aikaisemmin yksi painija mallinen vaaleanpunainen Muumi uimapuku, joka on toiminut tyttärellä vauvauinnissa uimapukuna. Painija mallinen uimapuku ei ole se kaikkein tyttömäisin uimapukumalli, mutta välttämätön vauvauinnissa ja täytyy myöntää, että onhan se todella söpö pienen päällä.

Nyt kuitenkin aurinkolomaa suunniteltaessa piti lähteä etsimään uimapukua, joka suojaisi lasta mahdollisimman paljon auringon valolta. Kaikki söpöt ja tyttömäiset uimapuvut siis sivuutin ja lähdin etsimään hihallisia ja lahkeellisia uv-uimapukuja. Näitä vauvojen uv-uimapukuja oli yllättävän vaikea löytää suhteellisen neutraaleissa väreissä, eli sellaisena johon oma silmä mieltyisi. Löysin kuitenkin muutaman, mitkä pistin tilaukseen. Homevialauran blogista sain vinkin tuohon vaaleanpunavalkoiseen uimapukuun ja sen pistinkin tilaukseen siitä syystä, että se oli yksi ainoista uimapuvuista, jossa oli pitkät hihat ja lahkeet ja näin ollen suojaa lasta parhaiten. Ostin myös H&M:stä toisen uv-uimapuvun, joka oli väriltään tummansinivalkoinen, mutta sitä en saanut enää tähän kollaasiin, sillä se oli alessa ja loppui kaupasta kokonaan, enkä löytänyt siitä enää edes kuvaa mistään. Laitoin kollaasiin kuitenkin muutaman muun uimapuvun, mitkä ovat hyvin saman henkisiä kuin hankkimani ja mitä pyörittelin aluksi myös omassa ostoskorissani. Keskimmäinen fiiliskuva on otettu Pinterestistä.

Näiden uimapukuhankintojen lisäksi olen hankkinut lapsellemme valkoisen lierihatun, valkoiset babyator-aurinkolasit ja purkin vauvoille tarkoitettua aurinkorasvaa varmuuden varalle auringon säteiltä suojautumiseen. 



Follow my blog with Bloglovin

2 kommenttia:

  1. Mitä aurinkorasvaa olet hankkinut vauvalle?

    VastaaPoista
  2. Ostin apteekista La Roche-Posay merkin Baby SPF 50 aurinkosuojavoiteen. Tarkoitus on kuitenkin suojautua pääasiassa vaatteilla auringolta, mutta koen että rasvan käyttö on pienempi paha kuin palaminen, joten jalkaterät yms. tullaan todennäköisesti rasvaamaan.

    VastaaPoista