keskiviikko 14. helmikuuta 2018

Uimapuku rantavaatteeksi

Olen pohdiskellut, mitä pakata mukaan rantavaatteiksi lomalle. Ennen olen aina pakannut pelkästään bikineitä ja suurimmaksi osaksi bandeau-mallisia sellaisia, jotta välttyisin rajoilta. Nyt kuitenkin myös uimapuvut kiinnostavat itseäni. Mietin, että johtuuko tämä kiinnostukseni uimapukuja kohtaan siitä, että raskaus on hiukan muuttanut vartaloani ja uimapuku voisi imarrella sitä bikinejä paremmin vai siksi, että uimapuvut ovat nyt olleet muotikansan suosikkeja ja siitä syystä silmänikin on niihin tottunut. Uimapuvut ovat myös kätevämpiä kuin bikinit lasten kanssa touhutessa. Oli syy mikä tahansa päätin pistää tilaukseen itselleni ensimmäisen uimapukuni. Väriksi valikoitui musta, mutta muutkin värit houkuttelivat. Ajattelin kuitenkin aloittaa neutraalilla värillä ja jos tykästyn uimapukuun niin voin harkita muunkin väristen ostamista.

Laitoin muutaman uimapuvun tilaukseen, jotka löytyvät myös alla olevasta kollaasista. Myös muut kollaasiin liittämäni uimapuvut olisin voinut tilata, mutta kun ihan kaikkea ei kuitenkaan voi ostaa:/. Keskimmäinen inspiraatiokuva on Pinterestistä.



Aluksi innostuin miettimään erilaisia uimapukuja matkalle ja kun uimapuvut oli saatu tilattua aloin kartoittaa bikinivalikoimaani ja lopulta minun oli vielä tilattava yhdet bikinitkin. Mutta tosiaan uimapukusuunnittelun lisäksi aloin suunnitella myös lomalle otettavaa bikinivalikoimaa, joten niistä teen vielä oman postauksen. 

Follow my blog with Bloglovin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti