keskiviikko 7. helmikuuta 2018

Perheloman tarpeessa

Täällä ollaan kehitetty kova matkakuume ja sitä helpottamaan tein vähän mielikuvaharjoittelua seuraavaa matkaa varten. Keräsin kuvia liittyen sellaisiin asioihin, mitä toivoisin saavani seuraavalta perhelomaltamme. Koska suunnittelemme lomailevamme vain viikon ja koko perheen voimin niin toivomuksena on mahdollisimman lyhyt lentomatka jonnekin lämpimään nauttimaan auringosta. Auringon ja lämmön lisäksi olisi ihana päästä pulahtamaan lämpimään turkoosiin veteen ja jaloitella pehmeällä hiekkarannalla.

Koska tarkoituksenamme on suunnata rantalomalle ja pienen lapsen kanssa tämä tarkoittaa todennäköisesti sitä, että hotellissa tulee vietettyä tavallista enemmän aikaa, on siis tärkeää valita myös hotelli huolella. Hotellissa tulisi olla mukavan kokoinen uima-allas viihtyisällä allasalueella. Olisi myös mukava jos hotelli olisi suhteellisen tyylikäs, mutta myös lapsiystävällinen. Lapsemme on vielä aika nuori, joten hänelle ei välttämättä tarvittaisi vielä mitään ylimääräistä aktiviteettia, mutta ei siitä haittaakaan ole jos sellaisia on. Meille vanhemmille taas toivon jonkunlaisia urheilu mahdollisuuksia hotellin puolesta, että matka ei menisi ihan lekotteluksi. 

Mitä hotellihuoneeseen tulee niin toivoisin huonetta parvekkeella ja merinäköalaa parvekkeelta. Haluaisin myös huoneen missä pystyy tekemään itse ruokaa tarvittaessa. All Inclusive -paketit eivät ole minua varten, sillä kyllästyn syömään samassa paikassa päivästä toiseen ja lämpimässä en muutenkaan syö tuhdisti päivisin. Myös lapsen ruokailut on helpompi hoitaa omassa huoneessa. Iltaisin tapaamme sitten käydä ravintoloissa ja sitä varten olisi tietysti mukava, jos hotellin lähistöltä löytyisi jokunen mukava ravintola. Toivomuslistalta löytyykin myös hyvä ruoka ja juoma, jotka kuuluvat mielestäni olennaisena osana matkailuun. 

Vaikka suuntaammekin rantalomalle, olisi myös mukava jos kohteesta pääsisi suhteellisen helposti johonkin kaupunkiin pilvisen sään yllättäessä tai muuten vaan ottamaan aikalisää auringolta. Tässähän tulikin jo aikamoinen lista toivomuksia, joten katsotaan millaisen loman saamme kasaan ja joudummeko joustamaan jostain toiveistamme.



Kuvat: Pinterest


Follow my blog with Bloglovin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti