keskiviikko 25. lokakuuta 2017

Viikon parhaat palat

Edellisestä viikon parhaat palat -postauksesta ehtikin jo vierähtää tovi, joten tässä tulisi taas parhaita hetkiä viikon varrelta. Kaikista aiheista ei irtoa materiaalia ihan kokonaiseksi postaukseksi, joten tällainen kokoelma parhaita paloja soveltuu mielestäni hyvin tällaisten viikon varrella tapahtuvien positiivisten juttujen jakamiseen.

Ensin olin ajatellut tehdä kokonaisen postauksen oman ajan tärkeydestä äitinä ollessa, mutta koska tällä kertaa en saanut kuvamateriaalia tämän enempää irti, (koska keskityin olennaiseen, eli rentoutumiseen) niin jätetään tuo aihe muhimaan myöhempää ajankohtaa varten. 

Tiistai-iltana, mieheni tullessa kotiin töistä, pääsin lähtemään Helsinkiin viettämään hieman omaa aikaa. Otin bussin keskustaan, jossa tapasin äitini ja suuntasimme yhdessä Helsinki Day Spahan hoitoihin. Itse olin varannut kasvohoidon sekä hieronnan ja äitini vartalohoidon. Nautimme puolitoista tuontia hoidoissamme, jonka jälkeen jäimme vielä hoitolan oleskelutilaan hieman nauttimaan teetä ja rauhoittumaan. Hoitolasta suuntasimme vielä Bulevardilla sijaitsevaan Tony's Deli -ravintolaan nauttimaan pientä iltapalaa ennen kotiin suuntaamista. Äitinä ollessa ja muutenkin on tärkeä muistaa silloin tällöin ottaa omaa aikaa ja tällaiset pienet hemmotteluhetket ovat ihan parhaimpia juuri tuohon tarkoitukseen. 


Minulla muhii tällä hetkellä mielessäni tauluseinän kokoaminen makuuhuoneemme päätyseinään (tästä kirjoittelen lisää myöhemmin). Olen tehnyt jo seinälle pientä sommitelmaa ja yksi taulukin minulta löytyi valmiina tähän tarkoitukseen, kunnes keskiviikkona piipahdin Cobellon sisustusliikkeessä ja ihastuin tähän New York -posteriin. Tai itse asiassa olin nähnyt posterin jo aikaisemmin Vantaan liikkeessä asioidessani ja se oli jäänyt mieleeni ja nyt kun piipahdin Espoon liikkeeseen, muistui se mieleeni ja minun oli saatava se. Kuva oli kuitenkin loppu Espoon liikkeestä, joten he tilasivat sen minulle Vantaalta ja perjantaina sain sen hakea kotiin. Koska olen pitkään ihaillut muilla David Ehrenstråhlen Guide to New York -julistetta, niin ihastuin tähän vähän saman henkiseen julisteeseen. Kultainen reunus kartan ympärillä toi myös omaa silmääni miellyttävän lisän julisteeseen ja sai minut kiikuttamaan sen kassalle asti. Nyt vaan tauluseinää edistämään.


Viikonloppuna sain vihdoin aikaiseksi hankkia etuovemme eteen kasvin. Viimeksi puolivuotta sitten kävin K-raudassa etsimässä meille sopivaa ruukkua oven viereen, mutta koska sellaista ei löytynyt jäi projekti unohduksiin. Nyt kuitenkin kunnostauduin asian kanssa ja kiersimme mieheni kanssa lähimmät myymälät, joista ruukkuja voisi löytyä ja kyseisen omaa silmää miellyttävän yksilön löysimme vihdoin Bauhausista. Kasviksi päädyimme hankkimaan pyöreän tuijan. Myönnettäköön, mitä kasveihin tulee, että olen aivan peukalo keskellä kättä ja siitä syystä nyt jännitän että saanko pidettyä tämän kasvin edes hengissä. Tällä hetkellä kuitenkin olen tyytyväinen siihen miltä se näyttää ja ylpeä itsestäni, että sain vihdoin mullat laitettua ruukkuun ja kasvin niiden sekaan ja nyt vain yritän muistaa kastella sitä silloin kun ei ilmat ole pakkasen puolella.



Tässä oli tällä kertaa viime viikolta kertyneet parhaa palat. Hyvää viikon jatkoa!


Follow my blog with Bloglovin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti