tiistai 13. maaliskuuta 2018

Kaunis ja käytännöllinen rantakassi

Lomat on nyt lomailtu osaltamme ja paluu arkeen iski kovaa vasten kasvoja, sillä tuliaisena toin kotiin flunssan jonka olen saanut nyt tartutettua myös miehelleni. Toistaiseksi tytär on selvinnyt ilman flunssaa ja toivotaan että näin myös jatkossa. 

Nyt kuitenkin haluan vielä vähän palata matkamme kuulumisiin ja esitellä teille matkalle hankkimani rantakassin, joka ilahdutti minua koko matkan. Rantakassejahan on vaikka minkä näköisiä ja kokoisia ja moni myös miellyttää esteettistä silmääni, mutta kun lähtee matkalle lentäen on otettava huomioon myös käytännöllisyys aspekti. Kotona minulla on siis rantakassina toiminut korikassi, joka on kaikessa klassisuudessaan hyvin kaunis ja niitä minulla onkin oikein kaksin kappalein ranskanmaalta raahattuna. Korikassia en ole kuitenkaan koskaan raaskinut lähteä raahaamaan ulkomaanmatkoille mukaan, en edes ennen tätä lapsiarkea, jolloin ylimääräisten kassien raahaaminen on käytännössä mahdotonta. Nyt siis tarvitsin laukun, joka on mahdollisimman kevyt ja pakkautuu pieneen tilaan. Kriteerinä laukulle oli myös se että sen voi pestä, jotta siitä olisi iloa vähän pidemmäksi aikaa. 


Kovien rantalaukkuetsintöjen jälkeen löysin itselleni englantilaisen Elizabeth Scarlett merkin Palmier Beach -rantalaukun Beach Famingo -nettikaupasta, joka on kevyt, pakkautuu pieneen tilaan, tehty 100 % puuvillasta, sen pystyy pestä koneessa ja kaiken lisäksi se on mielestäni hyvin kaunis. Laukussa on lyhyet hihnat ja pitkä hihna, joten niidenkin puolesta se oli todella monikäyttöinen. Loman loputtua mieheni kaatoi laukun päälle lapsemme soseen, joten vielä jää nähtäväksi lähteekö tahra pesukoneessa pois.


Rantalaukkupohdintoja tehdessäni minulla oli myös vaihtoehtona saman Elizabeth Scarlett -merkin toinen laukku, hieman käytännöllisemmän värininen Navy Ananas Beach Bag, mutta jotenkin valkoinen rantakassi veti minua enemmän puoleensa. Pohdin myös meiltä kotimaasta saatavaa Gauharin verkkokaupasta tilattavaa Large Linen Bag -nimistä kassia, mikä kaikessa yksinkertaisuudessaan olisi myös ollut hyvä valinta. Vaikka hyviä rantakassiehdokkaita löytyikin niin kuitenkin British Voguen Lifestyle -johtajan Instagram-tilillä näkemäni kuva valkokultaisesta palmulaukusta oli jäänyt mieleeni kaivertamaan. Ei pelkästään ulkonäkönsä takia vaan myös sen takia, että jos se kelpaa Voguen johdolle niin täytyyhän sen silloin olla jotenkin spesiaali :).


Follow my blog with Bloglovin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti