sunnuntai 15. huhtikuuta 2018

Kylpyhuoneen uusi ilme

Tässä on ehtinyt vierähtää ihan liian kauan edellisestä postauksesta, kun ollaan painittu kotona vuorotellen flunssan kanssa. Nyt kuitenkin toivon, että flunssat olisi meidän perheen osalta sairastettu ja päästäisiin taas normaaliin arkeen kiinni. Ihan toimettomina sitä ei kuitenkaan olla oltu, sillä olen saanut vihdoin yläkerran kylppärin sen näköiseksi kuin halusin. 


Kun muutimme tähän asuntoon puolitoistavuotta sitten oli koko asunto sisustusta vaille ja siksi kaikkien muiden huoneiden sisustus ajoi kylppärien sisustuksen ohi. Koska asuntomme on suhteellisen uusi oli myös kylpyhuoneemme perus siistissä kunnossa ja siksi jätin sen sisustamisen vähän myöhemmälle. Olen heti tähän asuntoon muuttamisesta lähtien miettinyt erilaisia ratkaisuja kylppärimme lavuaarin viereen, mutta mikään idea ei ole oikein tuntunut kuitenkaan siltä oikealta. Nyt kuitenkin naapuriemme asunto tuli myyntiin ja kävin kurkkaamassa heidän myynti-ilmoitustansa ja siitähän se idea sitten lähtikin. Idea sisutustikapuista, jotka istuivat lavuaarin ja seinän väliin täydellisesti on siis törkeästi kopioitu naapurilta, eli kiitos naapurit ideasta. Olen todella innoissani uudesta "hyllystä", sillä pääsin vihdoin eroon pyörillä kulkevasta hökötyksestä vessassa ja yleisilme kylppärissä koheni huomattavasti. Sisustustikkaat antavat nyt myös ihan udella tavalla mahdollisuuden sisustaa pienillä esineillä kylppäriä, sillä aikaisemmin ei ollut lavuaarin reunan lisäksi yhtään laskutilaa pienesineille.


Alla näette kylpyhuoneen ennen ja jälkeen muutoksen. Mielestäni muutos on huomattava, vaikka kyseessä on vain yhden uuden hyllyn sijoittaminen uuteen paikkaan. 


Kylpyhuone ennen muutosta:


Kylpyhuone muutoksen jälkeen:

Follow my blog with Bloglovin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti